KIRKLARELİ / VİZE - Cumhuriyet İlkokulu

ŞEREF YÜKSEL - OKUL MÜDÜRÜ

Vize ilçesi doğumlu olup ilkokulu ve ortaokulu Sergen´de okudu.Lise eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesinde ,üniversite eğitimini Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde ,Yüksek Lisans eğitimini ise Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ,Teftişi ,Planlaması ve Ekonomisi bölümünde tamamladı.Öğretmenliğe Vize-Kışlacık köyünde başladı. Daha sonra  zorunlu hizmet kapsamında Bitlis ilinde görev yaptı.Eş durumu tayiniyle Vize- Kıyıköy İlkokuluna atandı.Kışlacık İlkokulu ve Ortaokulunda müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerini yürüttü. Adalet Erez İlkokulunda müdür yardımcısı  ve okul müdürü  olarak görev yaptı.Vize Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) kurucu müdürlüğü görevini yürüttü. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınavını kazanarak  okulumuza  atanmıştır.Evli ve iki güzel çocuk babasıdır.