KIRKLARELİ / VİZE - Cumhuriyet İlkokulu

VOICE OVERS

Türkiye'deki Vize Kırklareli Cumhuriyet İlkokulu'ndan herkese merhaba. Ben İngilizce öğretmeni Feyza ÖZTAŞ. “Voice-Overs” adında bir eTwining projesi üzerinde çalışmaya başladık. Bu projede 9-10 yaş arası 13 öğrenci, en sevdikleri programlar ve uygulamalar aracılığıyla İngilizce Konuşma becerilerini geliştirmek için çizgi film ve animasyon gibi kısa klipleri dublajlayacak. Ekip çalışması olarak her ay farklı ülkelerden meslektaşlarımla çeşitli görevlere karar veriyoruz.

Hello everyone from Cumhuriyet Primary School in Vize Kırklareli, Turkey. I’m English teacher Feyza ÖZTAŞ. We began to work in an eTwinning project called “Voice-Overs” in this project, 13 students aged 9-10 will dub short clips such as cartoons and sketches to develop their English Speaking skills through their favorite shows and apps. As a team work we decide on various task with my collagues from different countries per month.

06-03-202413-02-202420-02-2024

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 14:56 - Görüntülenme: 25